Dorpstafels


Logo Onze Dorpstafel  20012012

 

 

 

 

Alle vraag en aanbod nu op één website: www.onzedorpstafel.nl . Klik op onderstaande button

Onzedorpstafel

 

De 5 dorpstafels in onze gemeente draaien goed. Alle activiteiten lopen nu via de nieuwe website www.onzedorpstafel.nl

Deze poistieve resultaten zijn te danken aan de tomeloze inzet van alle vrijwilligers die wekelijk (maandag en woensdag) en maandelijks (op vrijdag in Middelrode) hun uiterste best doen om vraag en aanbod van inwoners bij elkaar te brengen. Daarmee heeft OnzeDorpstafel zich zeker bewezen als Burenhulp in een modern jasje.

Logo Onze Dorpstafel  20012012

 

 

Mei 2016

Dorpstafels breiden zich uit in onze gemeente. Nadat Berlicum gestart is op 2 november 2015 is  Dorpstafel Gemonde gestart per 2 maart 2016. En nieuw per 11 mei 2016  Dorpstafel Den Dungen. Verder draait 1x per maand op vrijdag een Dorpstafel in Middelrode en elke woensdag in SintMichielsgestel.

Naast de fysieke dorpstafels is er nu dan ook digitale website www.onzedorpstafel.nl waar alle informatie over de vijf dorpstafels maar vooral alle aanbieders en vragers op één website bij elkaar staan. Vanaf 27 januari 2017 in de lucht.

Op deze website van Met elkaar voor Mekaar zullen we alleen nog achtergrondinformatie, agenda, foto en films en Onzedorpstafel in de media bijhouden.

2112015 2    DorpstafelGemondeHansSlegersopening den Dungen 1

 

OnzeDorpstafel meer info   OnzeDorpstafel in de media