Deelnemen in het Energieteam


Beste dorpsgenoten,

Na het succes van de eerste zonnepanelen actie met heel veel tevreden klanten willen we zo snel mogelijk aan de slag met een tweede actie, wie wil ons daarbij helpen?

U ontvangt deze mail omdat u zelf al een installatie aangeschaft heeft via MevM of omdat u eerder belangstelling getoond hebt in zonnepanelen.

Het Energieteam van MevM is druk doende met de opzet en invulling van het Energie Café.
Een eerste bijeenkomst heeft al plaats gevonden en  in april zullen er meer bijeenkomsten volgen in de diverse kernen van SMG.
Naast alle items die voorbij komen in het Energie Café zullen we ook de tweede zonnepanelen actie een plaats gaan geven in het café.

Wij hebben natuurlijk ontzettend veel energie maar we komen tijd tekort om onze ideeën om te zetten in daden.
We zijn daarom op zoek naar mensen die enthousiast geworden zijn tijdens onze eerste zonnepanelen actie en die andere mensen enthousiast willen maken.
Heb je zelf een installatie op je dak liggen, wil je kennis delen of denk je na over een installatie op je dak en zou je actief deel willen nemen aan de tweede actie laat dit dan weten.

We hebben een goed draaiboek liggen van de vorige actie maar er zullen natuurlijk weer afspraken met de leverancier gemaakt moeten worden, de actie zal in het zonlicht geplaatst moeten worden en er zullen presentaties gegeven dienen te worden tijdens de info avonden (Energie Café).

Dus zou je de komende maanden energie en tijd vrij willen maken om ons Energie team te versterken laat het ons dan weten.
Wil je meer weten stuur dan een mail  naar SMGInHetZonnetje@live.nl of bel even met Peter van den Heuvel 06 22459290.
We kijken uit naar jullie reacties.