Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Energie-Café Middelrode

23 januari 2023 @ 20:00 - 21:30

energiecafeMet-elkaar-voor-Mekaar  Energieteam gaat de dorpen in:

Energie-Café:

Grip op uw energierekening.

 

Sint-Michielsgestel:  Met elkaar voor Mekaar’s Energieteam start met een Energie-Café. Hoe krijg je grip op je energierekening? Hoe kun je energie besparen? Dat zijn de vragen die we proberen te beantwoorden. Heb je ook vragen of wil je meer duidelijkheid kom dan vooral naar een van de vijf info-avonden! De eerste bijeenkomst is op maandag 16 januari in Den Durpsherd in Berlicum, maar ook in een van de andere kernen ben je natuurlijk van harte welkom.

 

Zoals bij eerdere succesvolle acties voor zonnepanelen, spouwmuurisolatie, regenwater afkoppelen en groene daken, wordt ook nu weer informatie gedeeld door medebewoners die zich verdiept hebben in deze materie. De huidige tijd met ‘uit de pan vliegende’ energieprijzen schudt ons allemaal ruw wakker. Wat moeten of kunnen we hiermee? Zijn er op technisch- en of financieel gebied mogelijkheden om hier iets aan te doen? En waar moet je dan in hemelsnaam beginnen?

Het energieteam deelt haar ervaringen met energie-besparen en vertelt waar je op kunt letten bij het vergelijken van je energieverbruik én energiekosten. Besparen op energie is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Hoe pak je dit aan, wat zegt een “gemiddeld” gebruik eigenlijk over jouw situatie en wat kun je daarmee? We leggen de focus op je woning, en geven uitleg over wat er mogelijk is om meer grip op je energie rekening te krijgen.

 

Heb je zelf vragen of wil je weten wat er zoal omgaat in de wereld van woning verduurzaming, bijbehorende kosten en/of subsidies, kom dan luisteren. Maar ook als je nog twijfelt over bepaalde maatregelen, of dat je zelf wel iets kan doen? Het Energieteam vertelt je er graag meer over op een van de vijf Energie-Café bijeenkomsten in januari 2023.

 

Wij ontmoeten je graag in een van onze vijf Energie Cafés (inloop va 19:45):

Maandag          16 januari    D’n Durpsherd, Berlicum

Dinsdag            17 januari    De Meander, Sint-Michielsgestel

Woensdag       18 januari    Café-Zaal de Schuif, Gemonde

Maandag          23 januari    De Moerkoal, Middelrode

Dinsdag            31 januari    De Litserborg, Den Dungen

Voor meer informatie: www.metelkaarvoormekaar.nl

 

MevM Energieteam;
Ad Bruynel, Bjinse Veenstra, Peter van den Heuvel, Rene van der Burgt

 

Gegevens

Datum:
23 januari 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenementencategorie:

Organisator

Energie team

Locatie

De Moerkoal
Driezeeg 20, Middelrode, Noord-Brabant 5258 LE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 5033050
Website:
moerkoal.nl/
Top